Mogą Cię również zainteresować:
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.
ZamknijProducent: | INGRID |
---|---|
Dostępność: | brak |
Ingrid Candy Boom Frozen Sugar rozświetlacz do twarzy o obłędnym zapachu kokosa rozświetla skórę i dodaje wielowymiarowości makijażowi. Rozświetlacz zawiera olej kokosowy i estry jojoba, które pielęgnują skórę, pozostawiając ją miękką i jedwabiście gładką. Postaw na blask i muśnij skórę opalizującymi drobinkami Candy Boom Frozen Sugar!
Sposób użycia:
- muśnij skórę rozświetlaczem na kościach policzkowych, na łuku kupidyna i pod łukiem brwiowym.
Skład: | Calcium Aluminum Borosilicate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Cocos Nucifera Oil, Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Jojoba Esters, Aqua (Water), Tin Oxide (CI 77861), Parfum (Fragrance), Coumarin, Limonene. Szczegółowy i aktualny skład znajduje się na opakowaniu produktu. |
---|