Mogą Cię również zainteresować:
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.
ZamknijProducent: | AFFECT |
---|---|
Dostępność: | brak |
Affect podkład wygładzający Ideal Blur 4N (30 ml) w ciepłym, karmelowym odcieniu bardzo dobrze scala się ze skórą, maskuje przebarwienia i ujednolica koloryt skóry. To podkład stworzony we współpracy z profesjonalnymi makijażystami. Specjalna technologia soft focus gwarantuje efekt wygładzenia faktury skóry, czyli efekt blur. Uzyskano to dzięki połączeniu polimerów z krzemionką o wysokiej porowatości i zestawieniu ich obok biopolimeru glukanu, który ułatwia rozproszenie światła, sprawiając, że skóra jest naturalnie gładka. Formuła podkładu została dodatkowo wzbogacona o substancje pielęgnujące – peptydy i ekstrakt z płatków róż, które wykazują działanie przeciwzmarszczkowe, ekstrakt z żurawiny o właściwościach nawilżających, liftingujących i antyoksydacyjnych. To propozycja dla osób, które pragną uzyskać efekt idealnie gładkiej i nieskazitelnie wyglądającej skóry. Zapomnij o niedoskonałościach i nierównościach – ten produkt podkreśli Twoją urodę. Podkład wygładzający dostępny jest w 5 odcieniach.
Sposób użycia:
- zaaplikuj niewielką ilość podkładu na skórę,
- delikatnie zwilżoną gąbeczką rozprowadź podkład, wykonując stemplujące ruchy,
- utrwal makijaż pudrem.
Skład: | Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Caprylyl Methicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Isododecane, Phenyl Trimethicone, Propanediol, Silica, Sodium Chloride, Rosa Rugosa Flower Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin , Palmitoyl Tripeptide-38, Tocopherol, Glycerin, Propylene Glycol, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Parfum, [+/-CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499 Szczegółowy i aktualny skład znajduje się na opakowaniu produktu. |
---|